Nou WN CAT

Blog Notícies

UN JARDÍ SILVESTRE, LA MILLOR LLAR PELS ANIMALS

Si tens prou espai i el teu jardí o terrassa ho permet, els pots assilvestrar i veuràs com la biodiversitat visitant es multiplica.
Així doncs, un jardí silvestre és aquell que intenta imitar l’entorn natural on es troba i que només conté plantes autòctones. Els jardins silvestres són un substitut de l’hàbitat natural de tota mena d’animalons:

Seguir llegint »

Subscriu-te al Butlletí de Notícies

per estar ben informat de la Natura

La Generalitat deixa Torre Negra fora del Parc Natural de Collserola

El Parc Natural de Collserola és una àrea natural de gran interès i un espai protegit estratègic. World Nature actuarà davant la Unió Europea al tractars-se d’una àrea natural dins la Xarxa Natura 2000, que és l’estratègia europea de conservació de la natura més important.

Per això trobem inexplicable i inacceptable com la Generalitat ha retallat el Parc Natural de Collserola traient aquesta espai de Torre Negre estan dins la Xarxa Natura 2000.

Segueix Llegint »

Dia Mundial de les Zones Humides

En el Dia Mundial de les Zones Humides, la Fundació World Nature fa una crida a la societat i les administracions públiques per prendre consciència sobre la importància de protegir les nostres zones humides.

Les zones humides en general són un dels hàbitats més importants de la natura. Acullen un nombre molt important d’espècies animals i vegetals del nostre país i tenen una funció clau en el fluxe […]

Segueix Llegint »

Europa patirà fort amb el Canvi Climàtic

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” custom_padding=”57px|0px|0px|0px”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text”] Europa patirà fort amb el Canvi Climàtic [/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Text”] Les regions d’Europa estan patint un augment del nivell del mar i un clima més extrem, en

Segueix Llegint »

Segueix les accions de WN per la natura. Subscriu-te al Butlletí!