Què està passant? Últimes Notícies

Alliberament d’una Àguila marcenca

Alliberem una àguila marcenca Després de la seva recuperació, avui toca alliberament és una de les accions més emocionants que duem a terme, l’alliberament de rapinyaires un cop recuperades als centres de Recuperació de la

Mor l’últim mascle de Rinoceront Blanc

Sudan vivia a Ol Pejeta des de 2009 i havia format part de diversos programes de reproducció, cap dels quals va aconseguir els seus objectius d’aconseguir un nou mascle reproductor de la subespècie.

Bialowiza és l'útim reservori del Bisó europeu.

ATUREM LES TALES DEL BOSC DE BIALOWIEZA PARC NACIONAL

El bosc de Bialowieza és un dels últims boscos primegenis que resten a Europa. WN recolza plenament la decisió del tribunal de la UE d’adoptar un ferm suport per a aturar la tala forestal al Parc Nacional de Bialowieza (Polònia).

RED BAT, un vi de PINORD per salvar els Ratpenats

PINORD presenta RED BAT. Un vi d’alta qualitat per salvar els Ratpenats. Amb la col·laboració de World Nature, PINORD segueix mostrant un gran compromís per la conservació de la biodiversitat i la natura.

Dia Mundial de les Muntanyes

Les muntanyes cobreixen al voltant d’un 22% de la superfície terrestre i tenen un paper fonamental en la vida de milions d’éssers vius. Més d’una quarta part dels animals i plantes dels Planeta viuen i s’han adaptat a les condicions, sovint extremes, de les muntanyes.

RUTES i VIATGES

Alliberament d’una Àguila marcenca

Alliberem una àguila marcenca Després de la seva recuperació, avui toca alliberament és una de les accions més emocionants que duem a terme, l’alliberament de rapinyaires un cop recuperades als centres de Recuperació de la

Parc Natural del Montsant

Sortida de Natura per a descobrir el Parc Natural del Montsant inscripcions descripció de l’itinerari Aquesta sortida de durada matinal, ens permetrà recórrer alguns dels millors indrets d’aquest Parc Natural de la Serra del Montsant.

Curs d’Ocells Rapinyaires

Curs d’Ocells rapinyaires INSCRIPCIÓ AL CURS Descripció del curs Curs pràctic d’iniciació.  Apte per a tots els públics sense coneixements previs.  Al curs tractarem diferents aspectes d’interès d’aquests ocells: Biologia Comportament Identificació al camp Òptica

Boscos i Selves

BOSCOS i SELVES: els pulmons del Planeta BOSCOS i SELVES: ELS PULMONS DEL PLANETA El 21 de març se celebra el Dia Mundial dels Boscos i Selves, els pulmos del planeta. Algunes dades sobre la

Segueix Llegint »
Lleopard de les Neus (Uncia uncia), un dels grans felins més amenaçats

Grans Felins: un futur difícil

En el darrer segle les poblacions de tigre han minvat en un 95%. El 3 de març d’enguany es celebra el Dia Mundial de la Vida Silvestre i en aquest 2018 fa un especial èmfasi en la delicada situació a la que s’enfronten els grans felins arreu del món.

Segueix Llegint »