Què està passant? Últimes Notícies

Mor l’últim mascle de Rinoceront Blanc

Sudan vivia a Ol Pejeta des de 2009 i havia format part de diversos programes de reproducció, cap dels quals va aconseguir els seus objectius d’aconseguir un nou mascle reproductor de la subespècie.

Bialowiza és l'útim reservori del Bisó europeu.

ATUREM LES TALES DEL BOSC DE BIALOWIEZA PARC NACIONAL

El bosc de Bialowieza és un dels últims boscos primegenis que resten a Europa. WN recolza plenament la decisió del tribunal de la UE d’adoptar un ferm suport per a aturar la tala forestal al Parc Nacional de Bialowieza (Polònia).

RED BAT, un vi de PINORD per salvar els Ratpenats

PINORD presenta RED BAT. Un vi d’alta qualitat per salvar els Ratpenats. Amb la col·laboració de World Nature, PINORD segueix mostrant un gran compromís per la conservació de la biodiversitat i la natura.

Dia Mundial de les Muntanyes

Les muntanyes cobreixen al voltant d’un 22% de la superfície terrestre i tenen un paper fonamental en la vida de milions d’éssers vius. Més d’una quarta part dels animals i plantes dels Planeta viuen i s’han adaptat a les condicions, sovint extremes, de les muntanyes.

RUTES i VIATGES

Curs d’Ocells Rapinyaires

Curs d’Ocells rapinyaires INSCRIPCIÓ AL CURS Descripció del curs Curs pràctic d’iniciació.  Apte per a tots els públics sense coneixements previs.  Al curs tractarem diferents aspectes d’interès d’aquests ocells: Biologia Comportament Identificació al camp Òptica

Óssos Pirinencs

Óssos Pirinencs

La població d’Óssos Pirinencs ha arribat el 2017 als 43 exemplars identificats entre Catalunya, Aragó, Navarra i França. El gruix de la població (41) es localitza a la zona central, que inclou una superfície d’uns 4.000 km2 que abasta el Pirineu de Lleida i l’Aran, l’Alta Garona i l’Arieja.

Boscos i Selves

BOSCOS i SELVES: els pulmons del Planeta BOSCOS i SELVES: ELS PULMONS DEL PLANETA El 21 de març se celebra el Dia Mundial dels Boscos i Selves, els pulmos del planeta. Algunes dades sobre la

Lleopard de les Neus (Uncia uncia), un dels grans felins més amenaçats

Grans Felins: un futur difícil

En el darrer segle les poblacions de tigre han minvat en un 95%. El 3 de març d’enguany es celebra el Dia Mundial de la Vida Silvestre i en aquest 2018 fa un especial èmfasi en la delicada situació a la que s’enfronten els grans felins arreu del món.

Segueix Llegint »