MANIFEST DE WN davant la situació Política de Catalunya.

WN és una entitat sense ànim de lucre nascuda a Catalunya. Som una ONG compromesa en una de les causes socials més importants dels nostres temps: “La Conservació de la Natura i el Medi Ambient” tan a Catalunya com a la resta del món.

Les nostres accions i campanyes se centren en la defensa dels espais naturals, les espècies en perill i l’educació ambiental com a motor de canvi per un món que volem sa i salvatge.

Ens guien principis i valors forjats en els Drets Humans, els Drets dels Animals i, sobretot, en un marc de pau, llibertat i justícia. Valors altament democràtics.

En absència de Democràcia, de llibertat d’expressió i opinió, de solidaritat i de justícia, la nostra feina esdevé molt més difícil o gairabé impossible.

És en aquest sentit, davant els fets que s’estan produint a Catalunya, que el Patronat de WN, per veu del seu President&CEO vol manifestar el següent:

WN és una organització ciutadana nascuda sota els valors i els principis dels Drets Humans Universals i en els valors Democràtics. La llibertat d’opinió i d’expressió són dos dels valors humans fonamentals que permeten la nostra acció en defensa de la Natura a Catalunya i arreu del món. Expressem la nostra opinió i fonamentem la nostra acció amb respecte a l’opinió dels altres i en el respecte als valors Democràtics. 

Davant els fets que s’estan produint al nostre País, Catalunya, on ens vàrem fundar com a organització amb el suport de molts ciutadans, manifestem que no podem acceptar la suspensió dels nostres Drets i Llibertats, del nostre Govern i del nostre Parlament, escollit democràticament pels ciutadans, que ens vol imposar l’Estat Espanyol.

Ho considerem un fet molt greu fora de cap lògica democràtica. En aquest sentit, WN, vol manifestar tot el seu suport a les Institucions i els Drets Fonamentals dels Catalans i les Catalanes. 

És per això, que manisfetem també, que només ens regirem per tot allò que emani del Govern legítim de la Generalitat i del Parlament de Catalunya. Rebutjant tota legitimació i acceptació que pugui esdevenir de l’aplicació de la suspensió dels nostres Drets, Llibertats i Institucions per part de l’Estat Espanyol.

En aquest sentit emplacem al Govern de l’Estat Espanyol a negociar amb el Govern i el Parlament de Catalunya una solució democràtica i respectar els mandats ciutadans sorgits i forjats en la celebració del passat Referèndum de l’1 d’octubre de 2017 i les eleccions del 27 de setmebre del 2015.

No acceptem tampoc, que davant aquest conflicte polític, hi hagi membres del nostre Govern legítim i persones negades de llibertat i a la presó per expressar les seves idees de forma pacífica i cívicament. Exigim doncs, la Llibertat per als membres del Gorvern empresonats i dels presidents d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart i de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez.

 

Antoni Carulla, President&CEO de la Fundació WORLD NATURE

HELP CATALONIA, SAVE EUROPE AND DEMOCRACY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *