RED BAT
Un Vi de PINORD per Salvar els Ratpenats

PINORD segueix treballant per fer vins d’alta qualitat ecològics i biodinàmics amb un gran compromís per la conservació de la biodiversitat i la natura.

Pioners en el cultiu biodinàmic de les vinyes, PINORD ha elaborat a les seves terres del Priorat un dels vins amb més caràcter.

RED BAT és un homenatge a la terra i als Ratpenats, grans aliats en la lluita biològica contra plagues de la vinya, i en declivi a tot europa.

ACCIONS PER PROTEGIR ELS RATPENATS

PINORD ha endegat un seguit d’accions a les seves vinyes i finques per tal d’afavorir i protegir diferents espècies de ratpenats.

Una de les primeres accions, molt efectiva, ha estat la de col·locar caixes-refugi pels ratpenats que hi ha a les vinyes del Priorat.

Amb aquestes caixes-refugi hem aconseguit que els ratpenats les ocupin i estableixin refugi o colònies. En concret s’han detectat diferents espècies de Pipistrel·les (Pipistrellus pipistrellus).

Caixes-Niu i Refugi per a Ratpenats a les Bodegues de PINORD al Priorat

La majoria de les espècies de Ratpenats presents a Catalunya i Europa es troben en regressió.

Els Ratpenats cada cop troben menys hàbitats en bones condicions per viure i completar el seu cilce biològic. La manca de boscos madurs i vells, els insecticides en l’agricultura industrial, la manca de llocs tranquils i adients per criar, està fent que moltes espècies tinguin serioses dificultats.

PINORD és una empresa col·lobarodora de World Nature amb la que desenvolupa accions de conservació de la natura a les seves finques i vinyes.

Pipistrel·la (Pipistrellus pipistrellus)

Comparteix-ho a les teves Xarxes Socials i ajuda’ns a difondre el nostre treball per la Natura. Gràcies.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Deixa un comentari

Aquesta Web utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers,
per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris.

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

per estar ben informat de la Natura