RED BAT
Un Vi de PINORD per Salvar els Ratpenats

PINORD segueix treballant per fer vins d’alta qualitat ecològics i biodinàmics amb un gran compromís per la conservació de la biodiversitat i la natura.

Pioners en el cultiu biodinàmic de les vinyes, PINORD ha elaborat a les seves terres del Priorat un dels vins amb més caràcter.

RED BAT és un homenatge a la terra i als Ratpenats, grans aliats en la lluita biològica contra plagues de la vinya, i en declivi a tot europa.

ACCIONS PER PROTEGIR ELS RATPENATS

PINORD ha endegat un seguit d’accions a les seves vinyes i finques per tal d’afavorir i protegir diferents espècies de ratpenats.

Una de les primeres accions, molt efectiva, ha estat la de col·locar caixes-refugi pels ratpenats que hi ha a les vinyes del Priorat.

Amb aquestes caixes-refugi hem aconseguit que els ratpenats les ocupin i estableixin refugi o colònies. En concret s’han detectat diferents espècies de Pipistrel·les (Pipistrellus pipistrellus).

Caixes-Niu i Refugi per a Ratpenats a les Bodegues de PINORD al Priorat

La majoria de les espècies de Ratpenats presents a Catalunya i Europa es troben en regressió.

Els Ratpenats cada cop troben menys hàbitats en bones condicions per viure i completar el seu cilce biològic. La manca de boscos madurs i vells, els insecticides en l’agricultura industrial, la manca de llocs tranquils i adients per criar, està fent que moltes espècies tinguin serioses dificultats.

PINORD és una empresa col·lobarodora de World Nature amb la que desenvolupa accions de conservació de la natura a les seves finques i vinyes.

Pipistrel·la (Pipistrellus pipistrellus)

Comparteix-ho a les teves Xarxes Socials i ajuda’ns a difondre el nostre treball per la Natura. Gràcies.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *