WN Catalunya

Membre Ambaixador per la Natura

5,00

Tu ets molt important per la Natura. La teva participació, juntament amb la de centenars d’altres ciutadans d’arreu, ens permeten realitzar  projectes de conservació i de canvi a llarg termini i fer sentir la nostra veu i incidència.

  •  Gratis el fulletó dels 125 Ocells de Catalunya!
  • rebràs el nostre Butlletí de Notícies gratuitament
  • podràs accedir a tots els continguts de la web
  • tindràs un 25% de descompte en tots els productes de la nostra Botiga
  • podràs deduïr la teva quota del IRPF
  • i molts altres avantatges…

Gràcies i benvinguts!

SKU: membre-ambaixador Categoria:

Descripció

Som un col·lectiu de ciutadans d’un món global, venim de les ciències de l’Ecologia, la Biologia, el Naturalisme. Som persones compromeses amb la conservació de la bellesa i la vida del Planeta. Som gent emprendora i creiem en la Conservació i la Preservació de la Natura com a motor de canvi i generadora  de benestar social. Som dels que creiem que existeix una altra manera de fer les coses, dels que volem crear valor amb el que fem. Som la visió del món en el que volem viure.

 

IMPORTANT!

NO guardem ni gestionem les dades de la teva Targeta de Crèdit o Dèbit. WN no emmagatzema ni gestiona aquestes dades ni cap altra dada Bancària. Les transaccions es fan en un entorn segur i amb un sistema professional d’encriptació de dades.

Les dades personals que ens proporciones: nom, cognoms, e-mail, adreça, telèfons, etc. queden emmagatzemades en la Base de Dades propietat de la Fundació WORLD NATURE. Només les fem servir per enviar-te informació dels nostre projectes, notícies, esdeveniments i serveis. Pots cancel·lar-les o modificar-les sempre que vulguis enviant un e-mail a: info@wnature.cat

Gràcies.

Segueix les accions de WN per la natura. Subscriu-te al Butlletí!