La Botiga de la Natura de World Nature

ESTAREM DE VACANCES FINS AL 15 DE SETEMBRE

PODEU VEURE ELS PRODUCTES PERÒ NO COMPRAR-LOS
SI TENIU ALGUNA PREGUNTA ENVIEU-NOS UN E-MAIL
GRÀCIES I BON ESTIU

CAIXA-NIU DOBLE PER ORENETES CUA-BLANCA

38,72 IVA Inclòs

Niu doble per Oreneta Cua-blanca (Delichon urbica)

Les Orenetes cua-blanques (Delichon urbica) fan el niu sota els careners dels edificis en pobles i zones urbanes. Normalment creen petites colònies. La col·locació d’aquests nius artificials pot afavorir la creació d’una nova colònia, especialment si prop del lloc n’existeix alguna. Amb aquestes caixes també podem aconseguir el desplaçament d’una colònia amenaçada o que hagi dde desplaçar-se per molèsties.

SKU E0001438 Category

Descripció

Niu per Oreneta Cua-blanca (Delichon urbica)

Les Orenetes cua-blanques (Delichon urbica) fan el niu sota els careners dels edificis en pobles i zones urbanes. Normalment creen petites colònies. La col·locació d’aquests nius artificials pot afavorir la creació d’una nova colònia, especialment si prop del lloc n’existeix alguna. Amb aquestes caixes també podem aconseguir el desplaçament d’una colònia amenaçada o que hagi d’eliminar-se per molèsties.

Una cassoleta adossada a una peça de plàstic per col·locar sota els els careners de la casa amb dues petites guies metàl·liques. Mides: 24,5×13,5×9 cm; Pes: 1 kg.

Espècies que l’ocupen: Oreneta Cua-blanca

Les caixes niu SCHWEGLER estan fabricades d’una barreja de “ciment de fusta”, un material de característiques úniques. Es tracta d’una barreja de serradures de fusta (75%), calç, ciment i altres additius que permeten crear models de caixa de totes les formes possibles. Aquest material és de gran durabilitat en la intempèrie (tots els models de caixes en ciment de fusta estan garantides per 25 anys), resisteix l’atac dels pícids i ofereix un microclima interior perfecte gràcies a la seva capacitat aïllant i perquè permet la transpiració. Les caixes niu SCHWEGLER han demostrat la seva gran efectivitat amb aus silvestres de diferents espècies aconseguint les millors densitats de nidificació. Aquestes caixes han estat reconegudes com les més recomanables per diverses associacions conservacionistes d’aus a tot Europa.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar un comentari.

Aquesta Web utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers,
per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris.