WN Catalunya

FES UN DONATIU PER LA NATURA i LES SEVES ESPÈCIES

El teu Donatiu és imprescindible per protegir els espais naturals i les espècies en perill d'extinció a Catalunya i al món.

Mitjançant el suport a WORLD NATURE contribueixes a fer front als problemes de conservació més importants del nostre Planeta.

Rebràs gratuïtament el Butlletí de Notícies al teu e-mail amb tota la informació del nostre treball per la Natura.

Gràcies!

On destinem el teu Donatiu, la teva Aportació?

  • El 100% del teu Donatiu el destinem als Projectes de Conservació d'Espècies en Perill o Espais Naturals.

  • La nostra estructura està suportada pels nostres Membres. Si vols contribuir a llarg termini fes-te Membre aquí

  • El teu Donatiu però, per petit que et pugui semblar, és molt important. Ens ajudes d'una manera directe a conservar espais naturals i espècies en perill d'extinció.

 

Omple el Formulari per fer el Teu Donatiu. Gràcies

 
NO guardem ni gestionem les dades de la teva Targeta de Crèdit o Dèbit. WN no emmagatzema ni gestiona aquestes dades ni cap altra dada Bancària. Les transaccions es fan en un entorn segur i amb un sistema professional d'encriptació de dades.
Les dades personals: Nom, Cognoms i E-mail són les úniques que registrem i emmagatzamem en una Base de Dades propietat de la Fundació World Nature. Aquestes dades les utilitzem per mantenir-vos informats sobre els nostres projectes, accions, activitats i notícies i en general sobre el nostre treball per la Natura. Pots rectificar-les o cancel·lar-les sempre que vulguis enviant un e-mail a:  info@wnature.cat
Gràcies.

Segueix les accions de WN per la natura. Subscriu-te al Butlletí!