EXPLORA TOTES LES ACTIVITATS QUE T’OFERIM

 

SORTIDES DE NATURA

activitats_cursos

Tota la informació sobre les sortides i rutes de descoberta de la natura d’un matí, un dia o un cap de setmana. Són aptes per tothom i no cal tenir coneixements previs, ni aptituds especials (a no ser que s’indiqui el contrari). Sempre estareu acompanyats d’un expert guia-naturalista de WN.

ACCIONS VOLUNTARIAT

activitats_voluntaris

Els Voluntaris sou molts importants. Amb la vostra feina i dedicació ens ajudeu a realitzar accions, activitats i estar presents de forma activa als vostres llocs de residència o allà on es desenvolupi la jornada de voluntariat. Tots els voluntaris rebeu la nostra samarreta i/o armilla d’identificació.

CURSOS i TALLERS

construccio caixe-niu

Estan orientats a persones no expertes en temes de natura i tenen sempre un caràcter introductori. Realitzats per experts monitors de WN us serviran per descobrir el meravellós món natural. Moltes d’aquests cursos i tallers tenen la seva component pràctica amb una sortida a la natura.

XERRADES, ACTES i FIRES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Els esdeveniments que organitzem o participem, ens permeten estar en contacte amb la societat i explicar-los la nostra “causa per la natura” i convidar-los a participar amb nosaltres. Si tens una iniciativa o vols muntar alguna activitat a la teva ciutat o poble, posa’t en contacte amb nosaltres.