FES DE VOLUNTARI PER LA NATURA AMB WORLD NATURE

FER DE VOLUNTARI: UN ACTE DE COMPROMÍS I GENEROSITAT.

Per fer de Voluntari a WN has de conèixer tot un seguit de qüestions que et facilitaran la comprensió de com participar:

A WN et convidem a participar com a Voluntari per tal que puguem assolir els nostres objectius. Són moltes les ocasions que requerim de la dedicació i generositat de moltes persones que, degudament formades i identificades, ens ajuden en els projectes, accions i/o altres esdeveniments.

Les teves inquietuds són les de WN, tota l’organització està compromesa en canalitzar la teva participació com a Voluntari i les teves suggerències són molt benvingudes. Fer de Voluntari també vol dir participar de les decisions d’aquelles tasques en les que t’has implicat. Sempre acompanyats d’un responsable de WN ens comprometem a fer de la teva dedicació una experiència enriquidora, útil i transformadora.

Projectes de Voluntariat amb Espècies

Òliba (Tito alba)

Voluntariat Censos de Rapinyaires Nocturns

A WN estem duent a terme diferents accions de conservació i estudis sobre les Rapinyaires Diurns (Àguiles, falcons, voltors, entre d'altres) arreu de Catalunya que ens permet conèixer l'evolució de les poblacions d'aquestes espècies, algunes d'elles amenaçades d'extinció

Els Censos, els realitzem en diferents indrets i èpoques de l'any, i necessita de moltes persones que amb un entranament mínim poden col·laborar-hi d'una forma molt efectiva.

Voluntariat vigilància àrees sensibles de Rapinyaires Diurns

A WN estem duent a terme diferents accions de conservació i estudis sobre les Rapinyaires Nocturnes arreu de Catalunya que ens permet conèixer l'evolució de les poblacions d'aquestes espècies, algunes d'elles amenaçades d'extinció

Els Censos, els realitzem en diferents indrets i èpoques de l'any, i necessita de moltes persones que amb un entranament mínim poden col·laborar-hi d'una forma molt efectiva.

Les dades personals: Nom, Cognoms i E-mail són les úniques que registrem i emmagatzamem en una Base de Dades propietat de la Fundació World Nature. Aquestes dades les utilitzem per mantenir-vos informats sobre els nostres projectes, accions, activitats i notícies i en general sobre el nostre treball per la Natura. Pots rectificar-les o cancel·lar-les sempre que vulguis enviant un e-mail a:  info@wnature.cat

Gràcies.

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

per estar ben informat de la Natura