Política de Privacitat

En relació al compliment de la Llei de Protecció de Dades, l’informem que les dades personals facilitades per vostè en qualsevol dels formularis d’aquest lloc web són inclòsos en uns fitxers informàtics propietat i responsabilitat de la Fundació WORLD NATURE, amb CIF G64538200 i domicili social al carrer del Canó, 8-10 entresòl 1a.  08012 Barcelona (Catalunya-Espanya-EU) i seran tractats per mètodes automatitzats amb l’única finalitat de fer possible la gestió administrativa de les nostres relacions comercials, i / o de permetre la realització dels serveis explicats en aquest lloc web.

Pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que atorga la vigent Llei 15/1999 de Protecció de Dades, simplement notificant-ho per correu o email, o directament en aquest lloc web.

La finalitat fonamental d’aquest lloc web és permetre la realització de propostes de participació i comercials entre persones i institucions, per a això guardem el correu electrònic amb l’única finalitat de permetre aquest contacte, entenent que aquest correu ha estat destinat per a relacions professionals i personals. Les dades contingudes en la base de dades que permet la realització d’aquest servei, es refereixen exclusivament professional, i no és obligatori introduir cap dada de caràcter personal.

1.- Informació sobre el responsable del tractament de les dades personals:
La responsable del tractament de les dades demanades a través dels llocs https://wnature.cat, https://wnature.es, https://wnature.org, https://bioblitz.cat, https:// wnparks.org (en endavant, la “Web” o el “Lloc Web”) és Fundació WORLD NATURE amb CIF nº G64538200, amb domicili al carrer del Canó, 8-10 entresòl 1a. 08012, Barcelona (Catalunya-Espanya), i inscrita en el Registre de Fundacions de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número 2407. En endavant WORLD NATURE.

Pots posar-te en contacte amb WORLD NATURE, per a qualsevol aspecte relacionat amb aquesta política de privacitat, a l’adreça de correu electrònic: info@wnature.cat

 

2.- Finalitat del tractament de les dades personals:

2.1. Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals? A WORLD NATURE tractarem les teves dades personals, recollides a través del Lloc Web amb les següents finalitats:
a) En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través del lloc web, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
b) Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats en el Lloc Web.
c) Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i / o publicitat del lloc web i del sector de la Natura i el Medi Ambient.

Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic indicada anteriorment.
Els camps d’aquests registres són d’ompliment obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.

2.2. Per quant de temps es conserven les dades personals recollides? Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no demanis la seva supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.

 

3.- Legitimació: El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:
a) La sol·licitud d’informació i / o la contractació dels serveis de WORLD NATURE, els termes i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.
b) El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que et vam informar posant a la teva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura de la mateixa, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a aquest efecte.
En cas que no ens facilitis les teves dades o els facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

 

4.- Destinataris: Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a WORLD NATURE, llevat obligació legal.
Com encarregats de tractament, tenim contractats els següents proveïdors de serveis, que s’han compromès al compliment de les disposicions normatives d’aplicació en matèria de protecció de dades, en el moment de la seva contractació:
– Siteground, S.L. (Identificat amb la marca comercial SiteGround), amb domicili en C / Serrano 1, 5è 28001 Madrid (Espanya), que proporciona els serveis d’allotjament web (hosting). Es pot consultar la política de privacitat i altres aspectes legals d’aquesta companyia en el següent enllaç:
https://www.siteground.es/privacidad.htm

– GetResponse Sp. Z o.o. (Identificat amb la marca comercial GetResponse), amb domicili a Arkońska 6, A3, 80-387 Gdańsk, Poland, que proporciona els serveis de CRM per a la gestió de contactes i clients, així com la creació de campanyes de mail màrqueting.
Es pot consultar la política de privacitat i altres aspectes legals d’aquesta companyia en el següent enllaç:
https://www.getresponse.es/email-marketing/legales/privacidad.html

Pel que fa a las dades de caràcter econòmic, com són la Targeta de Crèdit o Dèbit quan esdevens Membre de WORLD NATURE o fas un Donatiu, les úniques que sol·licitem, no guardem mai aquestes dades que les gestiona l’empresa que valida aquestes dades STRIPE amb adreça a 185 Berry Street, Suite 550 San Francisco, CA 94107, i que garanteix la seva privacitat i seguretat. Consulteu aquí la seva Política de Privacitat en aquest enllaç:  https://stripe.com/es/privacy

 

Les dades personals facilitades a través dels formularis del Lloc Web, són tractats per a la prestació dels serveis de WORLD NATURE, així com per a l’enviament de comunicacions comercials o informatives mitjançant l’ús de l’eina que aquesta companyia facilita, el que comporta que les dades introduïdes són transferits als servidors de l’esmentada companyia, suposant una transferència internacional de dades als Estats Units, que l’usuari consent de manera expressa amb l’acceptació de la present política de privacitat.
– Google LLC, amb domicili a 1600 Amphitheatre Parkway, 94043, Mountain View (Califòrnia), Estats Units, que presta els serveis de GSuite, consistents en serveis de computació en el núvol i de correu electrònic.

Es pot consultar la política de privacitat i altres aspectes legals d’aquesta companyia en el següent enllaç: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/

Google participa i ha certificat el seu compliment amb el marc de l’acord entre EUA i la Unió Europea denominat Privacy Shield, havent-se compromès a sotmetre tota la informació personal rebuda de països membres de la Unió Europea als principis derivats de l’Privacy Shield.

Pots obtenir més informació sobre el Privacy Shield al web del Departament de Comerç dels EUA .: https://www.privacyshield.gov/welcome

Així mateix, pots comprovar l’adhesió de Google a l’Privacy Shield en el següent enllaç: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

 

5.- Drets: Com interessat que ens has proporcionat les teves dades personals, tens tot el dret a obtenir confirmació sobre si a WORLD NATURE estem tractant les teves dades personals, i en concret estàs facultat per exercitar els drets que la normativa en matèria de protecció de dades et reconeix, d’acord amb el que preveu la mateixa:

Dret d’ACCÉS a les teves dades personals

Drets de sol·licitar la RECTIFICACIÓ de les dades inexactes

Dret de sol·licitar la seva SUPRESSIÓ quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, podràs sol·licitar la LIMITACIÓ DEL TRACTAMENT de les dades, en el cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran exercitar el seu dret d’OPOSICIÓ al tractament de les seves dades. Deixarem de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, podràs sol·licitar el seu dret a la PORTABILITAT de les dades.

Podràs exercir aquests drets dirigint una comunicació a l’adreça postal i / o de correu electrònic que es fa constar en l’apartat «1. Informació sobre el responsable del tractament de les dades personals. “

A més, en cas que s’hagi vulnerat qualsevol dels teus drets, l’interessat té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), al C / Jorge Juan, 6, 28001-Madrid o a través de la seu electrònica de l’AEPD: https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/