WN Catalunya

CONSERVAR i PROTEGIR LA NATURA

AMBAIXADORS PER LA NATURA

necessitem persones compromeses amb la natura com tu

uneix-te a World Nature

ONG independent per la Natura

EXPLORA ELS NOTRES PROJECTES

WN treballem en tres àmbits de Projectes: Espais naturals, espècies en perill d’extinció i en divulgació, educació i sensibilització.
Els projectes que executem tenen un cràcter positiu i desmostratiu, on impliquem a diferents agents socials: persones, empreses responsables i administracions públiques sempre que és possible. Intentem també que en tots els projectes col·laborin diferents organitzacions, tan locals, nacionals com internacionals.

Free-Beautiful-Landscapes-HD-Wallpaper-Photos

CONSERVAR ESPAIS NATURALS

Hi ha moltes àrees naturals i molts espais, petits o grans, que no tenen cap tipus de protecció malgrat la seva importància natural. O bé perquè representen un ecosistema vulnerable o bé perquè hi viuen espècies molt importants i en declivi. Sovint són espais i àrees naturals de propietat privada on WN juga un paper d'assessor i col·labora amb els seus propietaris perquè tinguin cura dels valors naturals d'aquests espais.

elephants_web

PROTEGIR ESPÈCIES EN PERILL

La situació de moltes espècies al Planeta és encara molt vulnerable. Algunes d'elles estan al límit, entre la frontera de la seva desaparició definitiva o la seva recuperació. Realitzem projectes per tal de salvar algunes d'aquestes espècies en perill tot col·laborant amb organitzacions internacionals per ajudar a la conservació de moltes altres. Però la nostra tasca desborda la nostra capacitat i només amb el suport de moltes persones, empreses i institucions serem capaços de salvar-les.

projectes_world_nature_educacio

DIVULGAR i SENSIBILITZAR

Per reeixir en la nostra Missió, de conservar espais naturals de gran valor i conservar espècies en perill d'extinció és fonamental donar a conèixer aquesta realitat i provocar canvis de valors i actituds respecte la natura. És per això que la nostra tasca de divulgació, educació i sensibilització va adreçada tant als infants i joves, com als adults, governs, empreses i institucions. Ens cal anar avançant en un model de societat on els recursos naturals i la biodiversitat siguin preservats.

Segueix les accions de WN per la natura. Subscriu-te al Butlletí!