Jardins i Biodiversitat de la ciutat de Barcelona

La inauguració del projecte va tenir lloc el 21 de maig de 2014 als Jardins de la Tamarita. El regidor de Medi Ambient de l’Aj. de Barcelona d’aleshores, el Sr. Joan Puigdollers, va declerar tant els jardins de la Tamarita, on s’inaugurava el projecte, com el Laberint d’Horta “Refugis WN de fauna i flora”

L’Ajuntament de Barcelona va ser el primer ajuntament en participar al Projecte Refugis WN de fauna i flora

L’Ajuntament de Barcelona ha estat pioner en dotar-se d’un instrument administratiu com és “El Pla del Verd i la Biodiversitat”.

Actualment la ciutat de Barcelona està considerada una de les ciutats Europees amb més arbrat urbà.

el Sr. Joan Puigdollers, aleshores regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona, adreça unes paraules en el dia de la inauguració del projecte.

El 21 de maig de 2014 el regidor de Medi Ambient de l’Aj. de Barcelona d’aleshores, el Sr. Joan Puigdollers, va declerar tant els jardins de la Tamarita, on s’inaugurava el projecte, com el Laberint d’Horta “Refugis WN de fauna i flora”

Consulta aquí tels tots els temes relacionats amb els jardins i la Biodiversitat a la ciutat de Barcelona:

Descarrega el nostre Dossier “Refugis-WN de Fauna i Flora”

Orenetes, les alides de qualsevol casa o jardí

Oreneta vulgar (Hirundo rustica) al seu niu fet de fang a cobert d’una garatge. Foto: WN ORENETES Les nostres Orenetes? A Catalunya gaudim de 5 espècies diferents d’orenetes: Oreneta vulgar (Hirundo rustica) Oreneta cua-rogenca (Hirundo

Leer más »

Mixtures de Grana

Les mixtures de grana són una barreja de llavors de diferents tipus, que, en conjunt, resulta un aliment molt nutritiu i equilibrat pels ocells que en mengen.

Leer más »

ACCIONS PER CONSERVAR LA BIODIVERSITAT A BARCELONA

COL·LOQUEM CAIXES-NIU PER XOTS i MUSSOLS

Instal·lem caixes-nius per a Mussol comú (Athene noctua) i Xots (Otus scops) en diversos indrets de la muntanya de Montjuïc. Amb aquesta acció volem reforçar els llocs adients per a la nidificació d'aquestes espècies a Barcelona.

COL·LOQUEM CAIXES-NIU PER OCELLS INSECTÍVORS

Instal·lem caixes-nius per a Mallerengues i i altres espècies de mida petita en diversos indrets del Parc Güell per tal d'afavorir les poblacions d'aquests ocells i lluitar biològicament contra la processiònaria del Pi.

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

per estar ben informat de la Natura