EARTH DEEDS

 

logo-earth-deeds

és una companyia Nord Americana que ens ajuda en el desenvolupament del projecte de Refugis WN de Fauna i Flora.

Earth Deeds està interessada en la iniciativa perque desenvolupa estratègies de “Ciència Ciutadana”.

Estem vivint en un moment únic, no només en la història humana, sinó en la història planetària.
Primer les males notícies. La nostra petjada ecològica supera la capacitat de càrrega de la Terra a finals de 1970 i ara estan utilitzant amb eficàcia els recursos de 1,5 planetes, la qual cosa és clarament insostenible. Al ritme actual de consum de combustibles fòssils, l’IPCC estima conservadora que a la pista per escalfar el planeta per 2.7 fins 8.1 ° C, el que seria un escenari de malson per a la majoria de la vida a la Terra.

Per empitjorar les coses, els governs i les empreses segueixen sent lentes per a donar compte dels nostres impactes ambientals dins dels nostres sistemes polítics i econòmics, tot i les advertències de creixement. Negocis i política de sempre hi ha opcions més si volem mantenir un planeta habitable.

earthdeedbanner

La bona notícia és que els ciutadans de a peu estan connectant els punts i amb ganes de respondre als impactes del canvi climàtic i altres crisis ambientals. Imaginem que aquesta tendència continuarà i que porta a un món d’agents de canvi compromesos co-creació de comunitats sostenibles. En un món així, podem no només sobreviure, sinó prosperar en els propers anys. Aquest és el viatge de l’Heroi. Aquesta és la nostra lluna-shot. Aquesta és la nostra oportunitat d’evolucionar conscientment com a espècie i descobrir no només com viure de manera interdependent amb tota la vida, sinó també el que significa ser veritablement humà.

Per saber-ne més sobre la tasca d’Earth Deeds visita la seva pàgina Web

 

PARTICIPA AL PROJECTE

REFUGIS WN de FAUNA i FLORA

 

WN Refugis 02 JB.Cunillera
Sr. Joan Puigdollers, regidor de Medi Ambient de l’Aj. de Barcelona

Presentació oficial de Refugis WN de fauna i flora

El 21 de maig de 2014, vigilia del Dia Mundial de la Biodiversitat, vàrem presentar el projecte “Refugis WN de fauna i flora” a la ciutadania. Va ser un acte on vam estar acompanyats de les institucions públiques, empreses i altres institucions que ens van donar suport en els moments inicials del projecte: l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, l’Institut d’Estudis Catalans, Akzo Nobel, GIC de Nomber, el Zoo de Barcelona entre moltes d’altres.

Deixa un comentari

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

per estar ben informat de la Natura