ajuntaments

AJUNTAMENTS: totes les possibilitats i serveis

Els Ajuntaments sou l’administració més propera als ciutadans i, al mateix temps, el lloc de residència dels nostres habitants, veins i veïnes del vostre municipi. Per tant els nuclis urbans i periurbans són el centre d’actuacions del projecte “Refugis WN de fauna i flora”, doncs pretén implicar la ciutadania en la conservació de la natura al cor mateix dels  nuclis urbans, siguin de grans ciutats o petits pobles.

L’impacte positiu sobre milions d’espècies es pot quantificar a partir dels estudis científics que s’estan afectuant en diferents països. La Universitat de Cornell, als USA, ja ho ha confirmat a través del seu Cornell Lab of Ornithology: Milions d’ocells es veuen beneficiats, en algun moment del seu cicle vital, per aquests tipus d’actuacions.

Què pot fer un ajuntament als seus jardins, parcs públics o altres espais?

 

Ajudar els Ocells a l’Hivern

Enjardinar una àrea per a papallones

Parets i cobertes verdes

Posar nius artificials per falciots i orenetes

Aquests només són uns pocs exemples de les actuacions, senzilles i econòmiques, que els Ajuntaments poden fer en les seves àrees verdes, siguin jardins, parcs o horts al mig de la ciutat o bé en edificis. Contacteu amb World Nature per veure més possibilitats i participar al “Projecte Refugis WN de fauna i flora”.

Truqueu al +(34) 607 167 132  si el vostre Ajuntament està interessat en participar o escriviu-nos un e-mail a:  refugis@wnature.cat

Us farem una visita sense compromís.

Gràcies

Deixa un comentari

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

per estar ben informat de la Natura